De’Putih®  

Ringkas, Selamat & Berkesan

Rangkaian produk De’Putih® ringkas, selamat dan berkesan.
Baru-baru ini, syarikat De’Putih® telah melancarkan kempen peningkatan keberkesanan formulasi produk dan pembungkusan rangkaian produknya di pasaran. Formulasi baru yang lebih hebat dan lebih berkesan ini amat sesuai untuk memulih, mencerah dan mengatasi masalah kulit gelap, jerawat, jeragat, berminyak dan garis kedutan. Penggunaan berterusan pasti akan menyerlahkan kecerahan seri wajah pengguna. Pembungkusan baru De’Putih® yang berimej mewah ini menambahkan nilai produk dan memberi keyakinan kepada pengguna.

Produk
De’Putih® dikenali di pasaran sebagai produk yang ringkas, selamat dan berkesan dengan harga yang amat berpatutan. Kini, semua pengguna mampu memiliki wajah yang bersih dan berseri tanpa perlu berbelanja tinggi.

De’Putih® amat meghargai sokongan semua penggunanya selama ini. De’Putih® mengucapkan terima kasih kepada semua pengguna setia dan pengguna baru.

Produk
De’Putih® mematuhi garis panduan dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Dirumas khas daripada ekstrak buah-buahan dan bahan semulajadi. Pengguna boleh menggunakan produk DePutih tanpa was-was.

Find us on Facebook

©2012. De Putih®. All Rights Reserved.